Fylkestingslisten: Tord Hustveit fra Eidsvoll innstilt på 04.plass

Leder i Unge Venstre, Tord Hustveit fra Eidsvoll er av nominasjonskomiteen innstilt på 04.plass på forslaget til valgliste for Akershus Venstre til fylkestingsvalget neste år. Nominasjonsmøtet avholdes 04.november. Eidsvoll velger sine delegater 01.november.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**


Gruppeleder i dagens fylkestingsgruppe for Akershus Venstre, Solveig Schytz fra Ås er innstilt på 01.plass på listen. Hun er også leder i Akershus Venstre. Organisatorisk nestleder i fylkeslaget Eirik T. Bøe fra Bærum er innstilt på 02.plass og Lars Peder Nordbakken fra Gjerdrum er innstilt på 03.plass. Han er tidligere leder i Akershus Venstre. Med Tord fra Eidsvoll på 04. og Åse Birgitte Skjærli fra Nes innstilt på 05.plass er Romerike sterkt representert øverst på listeforslaget fra nominasjonskomiteen.

Tord Hustveit

Foto: Eidsvoll Venstre

Les mer om innstillingen fra nominasjonskomiteen her.

Eidsvoll Venstre avholder valg av delegater til nominasjonsmøtet på et ekstraordinært årsmøte lørdag 01.november kl. 14.00.

Les mer om Tord på Unge Venstres hjemmeside.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**