Middag med programverksted og idédugnad for Ullern BU.

Kom på bærekraftig suppemiddag og bli med og lag lokalvalgsprogram for Ullern bydel. Ullern Venstre inviterer til idédugnad og programverksted tirsdag 11. november 17:45-20:45 i Ullern Frivilligsentral, Hoffsveien 25.


“All politikk er lokal” og det er viktig for Ullern Venstre at programmet vårt er gjennomarbeidet og lokalt forankret. Derfor inviterer vi alle medlemmer til idédugnad for å få opp og fram tanker om hvordan bydelspolitikken i Ullern bør drives, hvilke utfordringer og løsningsmuligheter vi har – hvordan vi skal jobbe politisk for å gjøre livet i Ullern bedre. Dette verkstedet skal gi oss et program som vi kan være stolte av å invitere velgere til å stemme for i valgkampen neste sommer. Bruk denne muligheten til omsette Venstre-medlemskapet ditt i politisk innflytelse. Vi håper særlig at du som ikke har vært så aktiv i lokallaget før møter opp og bidrar. Erfarne politikere som Odd Einar Dørum og nestleder i Ullern BU, Liv H. Wiborg, kommer til å delta.

Kom til Ullern Frivilligsentral tirsdag 11. november, klokken 17:30. Vi serverer grønn og bærekraftig suppe (gluten- og laktosefri) og jobber med programmet tre timers tid (eller så lenge vi orker — vi blir ikke kastet ut av lokalet).

Hvor: Ullern Frivilligsentral, Hoffsvn. 25
Dato: Tirsdag 11. november 2014
Klokkeslett: 17:45-20:45 (NB – vi begynner 15 minutter senere enn først annonsert)

Alle medlemmer er velkomne, men meld deg gjerne på facebook-arrangementet eller send en e-post eller SMS (908 38 177) slik at vi får en idé om omtrent hvor mange som kommer.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**