Venstreskole, trinn 1

Venstreskolen gir en rask innføring i Venstres ideologi, hovedsaker, en innføring i medie- og pressearbeid og veiledning til Venstre på nett. Et konsept som er utviklet av Venstres hovedorganisasjon for i større grad involvere venstremedlemmer til aktiv partideltakelse — og bidrag til sikring av demokratiet.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**

Venstreskolen22

Tid: Søndag 16.november kl 13-17
Sted: Mediegården, 2 etsj / Storgata 13/15
Tema: Venstreskolen, trinn 1.
Bevertning: Kaffe og frukt/kjeks.
Påmelding – Facebook event. eller send epost til [email protected]

Venstreskolen er et åpent tilbud for venstresympatisører og andre som er nysgjerrig på vår politikk og våre verdier. Vi håper derfor på stor deltakelse og interesserte melder seg på [email protected] Venstreskolen er gratis og åpen for alle, uansett engasjement eller politiske ambisjoner.

Kursleder er Bodø Venstres gruppeleder Terje Cruickshank.

Terje Cruickshank og Trine Skei Grande

Terje Cruickshank og Trine Skei Grande
Foto: Pryd Studio AS

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**