Venstre prioriterer videre drift av Bratsbergbanen

Telemark Venstres topp-politikere inkludert Skien Venstres varaordfører Geir Arild Tønnessen svarer i et åpent brev til Geir Bekkevold at de vil kjempe for midler til videre drift av Bratsbergbanen!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**

Skien_Venstre_Miljøkampanje

Det var etter at Telemark Krf sin representant sådde tvil om Venstres ambisjoner rundt videre drift av Bratsbergbanen at det vakte store reaksjoner innad i Telemark Venstre.

Brevet lyder som følgende:

Hei Geir.

Viser til den korte samtalen Geir Arild Tønnessen og jeg (Torgeir Fossli) hadde med deg på Stortinget i går og Telemarksbenken sitt møte med Grenlandsordførerene. I disse møtene har du gitt uttrykk, til vår store overraskelse, at du sådde tvil om Venstre stilte seg bak videre drift og elektrifisering av Bratsbergbanen.

Den tvilen du her har gitt uttrykk for syns vi er svært rart. Venstre har tross alt gjennom fylkesleder Torgeir Fossli, fylkestingsrepresentantene Olav Kasland og Johan Tønnes Løchstøer gitt vår klare støtte til Bratsbergbanen. Denne støtten har vi gitt fordi vi vet vi har støtte hos Venstre på Stortinget. Vår partileder har tross alt stått på jerbanestasjonen på Notodden og gitt sin støtte til Bratsbergbanen.

Vi ønsker ikke at Krf skal fortsette med spekuleringen om Venstre sin holdning til Bratsbergbanen. Bratsbergbanen vil være med i Venstre sitt alternative budsjett, og vil sørge for at midler tas inn i budsjettet gjennom forhandlingen med H og Frp.

Mvh.

Olav Kasland Geir Arild Tønnessen Johan Tønness Løchstøer Torgeir Fossli

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**