Anja Berggård Endresen er toppkandidat på Venstres fylkesliste

Lørdag avholdt Rogaland Venstre sitt nominasjonsmøte for fylkestingslisten til valget i 2015. Anja Berggård Endresen ble valgt til toppkandidat på listen. Svein Abrahamsen er nummer to, og Kjartan Alexander Lunde ble tredjekandidat.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**

 Førstekandidat Anja Berggård Endresen

Førstekandidat Anja Berggård Endresen
Foto: Mari Halvorsen

 Svein Abrahamsen, andrekandidat

Svein Abrahamsen, andrekandidat
Foto: Haugesund Venstre

 Kjartan Alexander Lunde, tredjekandidat

Kjartan Alexander Lunde, tredjekandidat
Foto: Rogalands Avis

— Anja Berggård Endresen er en erfaren politiker som vil bli et etterlengtet friskt pust i Fylkestinget. Hun er en som virkelig slåss for Venstres verdier, sier leder av nominasjonskomiteen, Per A. Thorbjørnsen.

Anja Berggård Endresen har vært Sola Venstre sin gruppeleder siden valget i 2011. Hun sitter som Venstrerepresentant i Sola kommunestyret og i formannskapet. Hun er politisk nestleder i Rogaland Venstre.

— Dette blir en spennende utfordring. Venstre skal være et tydelig, liberalt parti med kraft til å kjempe for et grønt og kreativt fylke. Venstre har et stort potensiale i Rogaland, og håper vi denne gangen kan feste oss som et mellomstort parti i fylket, sier førstekandidat og fylkesordførerkandidat Anja Berggård Endresen

Blant nominasjonskomiteens ti øverste navn er hele seks av dem helt nye inn i fylkespolitikken. Komiteen har hatt et ønske om å få inn flere nye talenter. — Vi har fått satt sammen en god gruppe med dyktige og godt motiverte kandidater. Jeg er overbevist om at disse kan gjøre en god jobb i fylkespolitikken, sier Thorbjørnsen.

Her er fylkeslistas ti øverste kandidater:
1. Anja Berggård Endresen, Sola
2. Svein Abrahamsen, Haugesund
3. Kjartan Alexander Lunde, Stavanger
4. Tove Frantzen, Sandnes
5. Unni Fuglestad, Time
6. Eirik Lygre, Sauda (Unge Venstre)
7. Jan Erik Søndeland, Stavanger
8. Brit Kvassheim, Eigersund
9. Nina Østebø, Suldal
10. Magnar Jordåen, Karmøy

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**