På tide med en kvinne i ordførerstolen

Torsdag 27.11.2014 avholdte Vefsn Venstre sitt nominasjonsmøte på Fru Haugans Hotell.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**

Franziska, Carola

Foto: Vefsn Venstre

Nominasjonskomitéen har innstilt på de første to plassene, mens resten av listen blir endelig vedtatt på nominasjonsmøtet i januar neste år. “Vi har fått mange spennende nye navn på listen” sier Inger Lise Valstad, leder av nominasjonskomitéen. Venstre kommer til å få en sterk liste med høy kompetanse på alle relevante samfunnsområder.

Carola Karl Urvik ble valgt med akklamasjon til Vefsn Venstres ordførerkandidat for kommunevalget i 2015.

“Det er på tide med en kvinne i ordførerstolen i Vefsn” sier Urvik i en kommentar, “og hun skal helst komme fra partiet Venstre”. Franziska Wika gjør “comeback” i vefsnpolitikken og ble innstilt på plass nummer to – også hun ble valgt ved akklamasjon av nominasjonsmøtet.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**