Jon-Terje Bekken på topp i Alna Venstre

Alna venstre har sendt ut følgende pressemelding etter Nominasjonsmøtet 2014.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**


Pressemelding fra Alna Venstre:

Jon-Terje Bekken på topp i Alna Venstre

Alna Venstre har hatt nominasjonsmøte 3.12. og satt opp liste til bydelsvalget. På toppen av lista finner vi Jon-Terje Bekken og Anne-Britt Skarbø som begge er kumulert.

Jon-Terje Bekken er 42 år gammel og bosatt på Haugerud. Han er sosialøkonom og arbeider til daglig i Statens Vegvesen. Bekken er medlem av Bydelsutvalget i Alna. Han sitter i Oppvekst- og kulturkomiteen og i driftsstyret for Haugerud ungdomsskole. Bekken har markert seg som en allsidig og offensiv politiker med et bredt engasjement spesielt når det gjelder tilbudet til barn og unge og spørsmål knyttet til stedsutvikling i Groruddalen.

Anne-Britt Skarbø er psykolog og har i mange år arbeidet ved Barneklinikken på Oslo Universitetssykehus, Rikshospitalet. Hun er spesielt opptatt av helsepolitikk, har sittet som medlem av Helse- og sosialkomiteen i Alna bydel i flere perioder, og dermed også vært engasjert i sentrale oppgaver for bydelen som barnevern og eldreomsorg.

På de neste plassene følger Ronny Breivik, Ellingsrud, Mona Grønlie Herzog, Hellerud, Nawaz Khan, Lindeberg, Kjartan Eide, Alnabru og Trine Lise Knudsen, Hellerud. Lista har 21 navn og avsluttes med Kjell Veivåg, Hellerud.

-I Alna Venstre er vi stolt over bydelen vår. Nominasjonsmøtet har satt opp en liste med aktive personer som alle har lyst til å være med å videreutvikle bydelen. Nå gleder vi oss til valgkampen, sier nyvalgt leder i Alna Venstre, Rolf J. Knudsen.

Kontaktpersoner for pressemeldingen:
Jon-Terje Bekken, [email protected]
Anne-Britt Skarbø, [email protected]
Rolf J. Knudsen, [email protected], tel. 906 64 478

http://alna.www.venstre.no/

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**