Uttalelse: Groruddalen trenger ikke flere planer. Vi forventer at kommunen gjennomfører eksisterende planer!

Uttalelse enstemmig vedtatt på årsmøtet 2014.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**


Groruddalen trenger ikke flere planer. Vi forventer at kommunen gjennomfører eksisterende planer!

I forslaget til ny kommuneplan for Oslo, og i ulike andre dokumenter fremmes det stadig nye ideer for utvikling i Groruddalen. Alna Venstre mener at nå er det planer nok. Befolkningen i Groruddalen begynner å bli lei av planer som legges i skuffen. Det som trengs er gjennomføringskraft.

Da kommuneplanen var til høring i Alna bydelsutvalg, fikk Venstre de andre partiene med på å fremheve betydningen av at planene for Haugerud-området og områdereguleringen for klimaeffektiv byutvikling på Furuset, må realiseres. Byrådet bør snarest synligjøre strategi som gjør at befolkningen kan få tillit til de planene kommunen igangsetter, også blir gjennomført.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**