Karianne topper Venstrelista

— Jeg er stolt og ydmyk over tilliten jeg er vist. Songdalen Venstre leverer en sterk liste ved valget, sier nyvalgt toppkandidat Karianne Øien Andreassen (34).

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**

Karianne Øien Andreassen

Karianne Øien Andreassen

I inneværende periode har hun vært vara-representant for Venstre i Songdalen kommunestyre. Nå tar hun steget helt ut og blir toppkandidat. Med seg på laget har hun forrige listetopp, Jone Nikolai Nyborg (42).
— Et enstemmig nominasjonsmøte ønsker Øien Andreassen på topp. Hun er sulten på politikk og viderefører den fornyelsen vi i Songdalen Venstre er i gang med, sier Nyborg. Venstre leverer flere nye navn på valglista. Blant andre Lena Mikalsen (19) og Sheila Christine Grønåsen (29).
— Det er flott at Lena Mikalsen har sagt ja til Venstre. Hun er en kjent profil i barne- og ungdomsarbeidet lokalt og representerer en aldersgruppe som er viktig å nå frem til, sier Nyborg. Tre av de fire toppkandidatene er kvinner. Snittalderen på toppene er like over 30 år.
— Venstre leverer en ung og livskraftig liste. Med variasjon i alder, kjønn og kompetanse. Vi er svært fornøyd med folkene vi har med på laget, sier Nyborg. Det er en dårlig skjult hemmelighet at Venstre har jobbet hardt for å få tidligere kommunestyrerepresentant Kai Erland som anker på lista. Men det lykkes ikke.
— Erland signaliserte til nominasjonskomiteen at han hadde mange jern i ilden. Han var redd for å bli stemt inn i kommunestyret, det hadde han ikke tid til, forteller Nyborg. Venstremannen gleder seg til valget og håper Norges eldste parti får flere inn i kommunestyresalen på Nodeland eter valget 14. september 2014.
— Venstre har tydelige grunnverdier. En verdi som appellerer sterkt til meg er grunntanken om frihet for enkeltmennesket, men med et samfunnsansvar. Vi må ta vare på hverandre, sier Karianne Øien Andreassen.

Venstres liste i Songdalen valget 2015:
1. Karianne Øien Andreassen f. 1980
2. Jone Nikolai Nyborg f. 1972
3. Lena Mikalsen f. 1995
4. Sheila Christine Grønåsen f. 1985
5. Ingolf Stokkeland f. 1982
6. Ann Osaland f. 1963
7. Eirik Vagle Skoge f. 1987

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**