Åpent møte på Leland med nestleder Elvestuen

Ola Elvestuen
Ola Elvestuen, Foto: Venstre
Elvestuen besøker Alstahaug
Ola Elvestuen kommer på besøk

Onsdag klokken 20.00 vil det være åpent møte med nestleder Ola Elvestuen fra Venstre på Leland. Møtet arrangeres i 2.etasje av kulturhuset. – Møtet er åpent for alle, så man trenger ikke være medlem i Venstre for å kunne delta, sier Hanne Nora Nilssen, Venstres varaordfører i Alstahaug. – Jeg håper derfor at mange finner veien til Leland, fortsetter Nilssen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**


Ordfører i Leirfjord, Magnar Johnsen vil innlede møtet. Deretter vil Ola Elvestuen, Venstres nestleder og leder av Stortingets energi- og miljøkomite fortelle litt om Venstres posisjon på Stortinget og samarbeidet med regjeringen. Han vil også snakke litt om Venstres tanker rundt kommunereformen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**