Reidar Gausdal er Venstres ordførerkandidat i Flekkefjord

På nominasjonsmøte 2. febtuar ble varaordfører Reidar Gausdal valgt som ordførerkandidat. Reidar har lang erfaring i lokalpolitikken som bystyre- og formannskapsmedlem i en årrekke. Han var også ordfører i perioden 2007-2011, hvor det var direktevalg på ordfører. Med seg på listen får han på 2.plass

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**

Reidar Gausdal

Reidar Gausdal
Foto: Avisen Agder

Anne Margrethe Larsen som har bred politisk erfaring fra både Stortinget, fylkes- og lokalpolitikken. På 3. plass Kjell Peder Nedland som stiller til gjenvalg etter en periode i bystyret. Nye på Venstrelista er følgende fra 4. til 10.plass: Finn Kydland, Therese Holm,Trond Kind, Kristin Valle Printz, Angesom T. Mebrathv, David Hjelleseth og Ann Sylvi Vikeså.

Venstre stiller med en liste vi er stolte av, og håper på enda mer framgang fra 2011 hvor vi hadde 15% av stemmene!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**