Hurdal Venstres liste er klar

Foto: Gisle Bjørneby

Sittende ordfører i Hurdal, Runar Bålsrud ble mandag kveld klappet inn som ordførerkandidat til valget 2015 av et rekordstort nominasjonsmøte i Hurdal Venstre. Bålsrud har sittet to perioder som ordfører og har blant annet bygd ny skole, idrettshall og satt i gang en ambisiøs bærekraftutvikling og sentrumsutvikling.

— Jeg er stolt og ydmyk. Det betyr mye for meg å ha med meg et så godt lag. Vi har snekkere, lærere, praktikere, akademikere og mengder av forskjellige mennesker som representerer ulike deler i samfunnet. Det er jeg stolt over, sier Runar.

Fylkesleder Solveig Schytz er glad for at Bålsrud igjen skal representere partiet i en kommune som tidligere har vist at de i stor grad sympatiserer med Venstre.

— Først og fremst ønsker jeg å gratulerer Runar og Hurdal Venstre med valget deres. Runar er en visjonær ordfører som går foran og viser vei. Jeg er spesielt imponert over bærekraftsatsingen i Hurdal, sier Schytz.

På listen finner vi mange kjente navn for Hurdølingene. Lise Lotte Solberg, tidligere leder innehar 2. plassen, mens rutinerte Olaf Knai innehar 3. plassen. På de to neste plassene finner vi to unge herrer med navn Morten Skåningsrud og Andreas Rafdal. Morten Skåningsrud er lokallagsleder i Hurdal og fylkessekretær for Akershus Venstre. Andreas Rafdal er fersk på listen, men har lenge engasjert seg både i partiet og i samfunnsdebatten generelt. Han jobber til daglig som lokfører i NSB.

 1. Runar Bålsrud
 2. Lise Lotte Solberg
 3. Olaf Knai
 4. Morten Skåningsrud
 5. Andreas Rafdal
 6. Ida Bakken
 7. Rune Nordgård
 8. Morten Bundli
 9. Klaus Magnus Halvorsen
 10. Kristine Aas Rødningsby
 11. Thor Kristen Lange
 12. Birgitte Hoel-Knai
 13. Kjetil Fjellsbø
 14. Simen Torp
 15. Kersti Kelder
 16. Ståle Buraas
 17. Vivi Heiberg

Listen er ukumulert. Det vil si at du bestemmer hvem som skal opp og hvem som skal ned under valget.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**