Hol Venstres liste til kommunevalget 2015

Hol Venstre vedtok den nye listen til kommunevalget på nominasjonsmøtet 23. mars. Som sist toppes listen av Mathias Eide Sataøen på kumulert plass. Mathias Eide Sataøen jobber i det daglige på Norges Toppidrettsgymnas på Geilo, og har representert Venstre i kommunestyret inneværende periode. På de neste plassene er det tre nykommere: Siri Knudsen er lærer på Geilomo barnesykehus, Magnus Aasrum har delt virke som grunder i Northern Playground og lærer på Hol Ungdomsskole. Line Ramsvik på 4. plass har tidligere arbeidet som nasjonalparkkoordinator i Hol nasjonalparklandsby, og arbeider i dag i Visit Geilo. På 5. plass nominerte møtet fjellfilosof og Holing Ola Vaagan Slåtten.

Hol Venstre er veldig fornøyd med den nye listen, som er en god miks av gamle navn og friske tilskudd. Vi kommer til å stå på hardt frem mot valget for å få inn flere representantet i kommunestyret enn dagens ene!

 

1 MATHIAS EIDE SATAØEN

2 Siri Knudsen

3 Magnus Aasrum

4 Line Ramsvik

5 Ola Vaagan Slåtten

6 Jofrid Nordnes

7 Antonios Asbertakis

8 Sigbjørn Gurigard

9 Maria Søndrål

10 Eivin Rundberg

11 Ingrid Soldal

12 Gunnar Veslegard

13 Randi Jebe

14 Alexander Gullesen

15 Torgeir Skrede

16 Astrid Færevik

17 Per Aksel Knudsen

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**