Tilbake på skolebenken med Trine og Iselin!

Foto: Sveinung Bråthen

Tirsdag 2. juni kommer skoleturnéen til Venstreleder Trine Skei Grande, utdanningspolitisk talsperson Iselin Nybø og hopptimisten til Tønsberg. Vi skal besøke Råelåsen barnehagen, SMI-skolen på Vestfold Sykehus og Wang VGS.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**

Råelåsen har både vanlig – og friluftsbarnehage. Yggdrasilbarna tar oss med i sin lavvo hvor de ansatte forteller mer om lovfesting av barnhagelærernorm, metodefrihet og kartlegging i barnehagen.

SMI-skolen er skoletilbudet for barn på sykehuset i Vestfold. Her får vi treffe noen av barna som får undervisning på sykehuset før både pedagogisk og medisinsk ansatte vil fortelle mer om hvordan skolen fungerer, og hvordan pedagoger, leger og sykepleiere jobber sammen tverrfaglig.

WANG VGS er en friskole i Tønsberg som tilbyr både en studiespesialiserende og en toppidrettslinje. Vi får et innblikk i hvordan privatskoler kan være et tillegg til den offentlige skolen og elevene får sjansen til å treffe Baard Salvesen 2. nestleder i Unge Venstre på stand mellom 10.15 og 11.15.

Vi gleder oss!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**