Grønn omstilling, kunnskap og klima styrkes i revidert budsjett

Ida G. Johnsen, Foto: Jo Straube

Det er fantastisk å kunne melde at First Scandinavia nå er inne i revidert nasjonalbudsjett, med 2,5 millioner kroner. Venstres mann i forhandlingene,Terje Breivik, ringte i formiddag til Ida G. Johnsen i Bodø Venstre med gladnyheten.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**


Dette er stort! For First Scandinavia selvsagt, men også for Bodø og ikke minst for satsingen på og utviklingen av kunnskapssamfunnet.

First Scandinavia har nå fått på plass grunnbevilgningen i revidert nasjonalbudjsett og det gjør hele organisasjonen rustet til å utvikle og fortsette sitt gode arbeid.

For 2015 blir halvårseffekten 2,5 millioner kroner. Det forventes at First Scandinavia legges inn i statsbudsjettet for 2016 med 5 millioner kroner.

– Viktig sak

Terje Breivik var med Bodø Venstre på besøk hos First Scandinavia i fjor høst, og siden da har vi både i lokallaget og Venstre sentralt jobbet for å få FS inn i statsbudsjettet.

– Det er utrolig flott å kunne levere på en så viktig sak i Bodø. Vi er stolte over at First Scandinavia har sitt utspring her, og de dyktige folkene i FS viser vei i den spennende koblingen mellom privat initiativ og offentlig samarbeid, sier Ida G. Johnsen, toppkandidat i Bodø Venstre

Da regjeringen la frem sitt forslag til revidert budsjett etterlyste Venstre flere konkrete tiltak for å stimulere til grønn vekst og tiltak som bidrar til grønn omstilling i næringslivet. – Venstre har derfor i forhandlingene prioritert kunnskap, innovasjon og klima, sier Terje Breivik.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**