Landsmøtet 2017 legges til Ålesund

Steffen Falkevik

Landsstyret vedtok på sitt junimøte å legge Venstres landsmøte 2017 til Ålesund. Mange hundre delegater vil da innta Jugendbyen. Fylkesstyret ser frem til å være værtskap.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**

Venstres landsmøtet 2017 til Ålesund

Det var i Skien at landsstyret i sitt møte 14.juni vedtok å legge Venstres landsmøte 2017 til Ålesund. Dette er samme år som det er Stortingsvalg, noe som gir en ekstra mulighet for profilering av kandidater og saker som blir viktige for neste stortingsperiode.

Det var tre søkerbyer til landmøtearrangementet; Hamar, Stavanger og Ålesund. Første avstemming var mellom Hamar og Stavanger, der Stavanger nådde opp. I avstemmingen vant Ålesund overlegent over Stavanger.

Fylekslaget har tidligere også sendt søknad om å legge landsmøte til Ålesund, og også søkt om å ha landsstyremøte samme sted. Vi er svæørt glad for at vi denne gang nådde frem. 1997 var forrige gang at Ålesund sto som arrangør.

Møre og Romsdal Romsdal Venstre ser frem til å være vertskap. Parken Hotel blir landsmøtearena.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**