Abid Raja sykler gjennom Vestfold og Horten

Venstre

Tirsdag 23. juni sykler han den fjerde og 147 km lange etappen gjennom Vestfold og Horten. Venstres lokallag i Vestfold vil ha egne korte arrangementer underveis og mønstre hjelperyttere som følger Abid.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**

Stortingsrepresentant Abid Q. Raja fra Venstre sykler i sommer fra Lindesnes til Nordkapp, se www.venstre.no/lokal/andre/abidsykler/

Den fjerde etappen starter i Larvik på morgenen. På turen i Vestfold blir det korte stopp i Sandefjord, Tønsberg, Horten, Holmestrand og Sande.

Vi oppfordrer alle Venstre-medlemmer i Horten til å møte opp ved Kjær Gård tirsdag 23. juni senest kl. 12.45. Hei frem Abid og hans hjelperyttere. Ta gjerne med sykkel selv og følg Abid til Skoppum stasjon. Der vil vi orientere kort om status for utbygging av dobbeltspor Nykirke – Barkåker.

Abid Q. Raja vil sykle langs følgende rute i Vestfold:

Avreise Larvik: 1000

Sandefjord: 1050-1105

Tønsberg: 1205-1225 (Lindahlplan)

Kjær Gård/Venstres hus ca. kl. 12.45
Skoppum stasjon: 1305-1320

Sande: 1420-1435

Vi er levende opptatt av sykkel, folkehelse og vårt vakre land. Vi må gjøre det enklere for folk å ta grønne valg i hverdagen. Smart og tilgjengelig infrastruktur for sykkel kan øke andelen som sykler og dermed bidra til å redusere klimautslippene, sier stortingsrepresentant Abid Q. Raja, som er 2. nestleder i Stortingets transportkomiteen. Raja har nylig fremmet et forslag i Stortinget om økt utbygging av infrastruktur for sykkel.

Velkommen på sykkel tirsdag 23. juni!

Med vennlig hilsen

Carl Otto Kielland

Leder

Dag N. Kristoffersen

Fylkestingskandidat

 

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**