God stemning og strålende oppmøte på LPN

Terje Cruickshank

I helga var venstrefolk fra hele Nordland samlet i Bodø for valgkamp-kickoff. Deltakerne gikk gjennom et fullstappet program med blant annet valgkampplanlegging, speed-dating med deling av beste valgkamptips, og praktisk politikk fra Stortinget.

 

Unge Venstre skriver på sine nettsider:

20.-21.juni arrangerte Nordland Venstre Lokalpolitisk Nettverk på Scandic Hotel i Bodø. Fra Unge Venstre var Stine Bakjord, Andreas Thommesen og Vilde Sofie Nohr tilstede. Alle tre var veldig fornøyde med helga og sa den var veldig lærerik og motiverende! Dette var ment som en skikkelig kick-off til valgkampen, og for Stine og Andreas som står på liste for Rana og Bodø Venstre, var helga ekstra givende.

LPN Bodø
LPN Bodø

Fredag tjuvstartet toppkandidatene i fylket, Arne Ivar Mikalsen og Anja Johansen, samt Bodø Venstres toppkandidat Ida Johnsen, samlingen med bussaksjon med fokus på billigere og bedre kollektivtilbud

busskampanje

Lørdag besøkte de samme toppkandidatene og valgkampsjef Gøran Rasmussen Åland Anlegg 96 i Bodø. Da Terje Breivik besøkte anlegget tidligere i år sa han følgende til NRK: – Hangaren Anlegg 96 i Bodø er landets største atomsikre hangar, og det eneste i Norge som faktisk var i bruk under den kalde krigen. Det er ingen tvil om at hangaren har verneverdi, sier nestleder i Venstre Terje Breivik.

 

En fornøyd flyentusiast
En fornøyd flyentusiast

 

 

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**