Mathias Eide Sataøen

Foto: Steinar Bleken

Mathias Eide Sataøen (37) har vært representant for Venstre i kommunestyret i Hol inneværende periode. Han stiller igjen som førstekandidat for Hol Venstre.

Mathias er oppvokst i Tvedestrand. Han har erfaring fra kommunestyret i Sigdal, og har vært aktiv i Venstre siden 2007. Mathias har mastergrad i sammenliknende politikk fra universitet i Bergen, og jobber i det daglige ved Norges Toppidrettsgymnas på Geilo.

Mathias’ viktigste saker er grønn næringsutvikling, flere arbeidsplasser i privat sektor og styrking av Hol kommunes økonomi: “Jeg mener den viktigste oppgaven nå er å jobbe for at Hol Kommune gjenvinner den økonomiske handlefriheten og gjør det som skal til for at vi blir flere innbyggere. Det forutsetter at vi klarer å få balanse i driften og at kommunen har en aktiv og grønn næringspolitikk som sikter mot å skape flere jobber i privat sektor i hele kommunen”.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**