Ola Elvestuen om miljø og klima på Lokalpolitisk nettverk

Fra v.: Ola Elvestuen, Hans Andreas Starheim, Ola Betten, Pål Farstad, Ragnhild Helseth og Steffen Falkevik, Foto: MRV Venstre

Programmet med Ola Elvestuen greide å vinne oppmerksomheten selv om sola ute skinte på en strålende sommerdag i Molde lørdag 20. juni. Nestleder i Venstre og leder av Energi- og miljøkomiteen leverte, sammen med Hans Andreas Starheim fra VHO.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**

Det var omlag tretti Venstre-medlemmer som benket seg på Scandic Seilet for inspirasjon til valgkamp. Lokallagene var godt representert, med flest fra Nordmøre og Romsdal.

Ola Elvestuen hadde innlegg om vanskelige spørsmål og svar på ulike politikkområder. Deretter et innlegg om miljø. Ola Betten, lokallagsleder i Molde, holdt et innlegg om lokale miljøutfordringer og tips til saker som er aktuelle i valgkampen.

Hans Andreas Starheim snakket om valgkampen, om kommunikasjon og tekniske spørsmål knyttet til brosjyreproduksjon og annet valgmateriell. Fylkessekretær Steffen Falkevik gjennomgikk blandt annet bruk av nettsida til Venstre. Et viktig forum å være oppdatert på nå som valgkampen er i gang.

Pål Farstad orienterte om saker fra Stortinget, med spesiell vekt på viktige saker for Møre og Romsdal.

Fylkesleder Ragnhild Helseth ledet dagen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**