Friidrettsanlegg snart ferdigstilt

Silje Lepsøy

Ved valget i 2011 var Os Venstre det første partiet som gikk ut med støtte til sentralidrettsanlegget på Kuventræ. Tankene våre bak Kuventræ-satsingen ble formulert i et leserinnlegg som sto på trykk på Midtsiden.no Heldigvis valgte flere partiet å støtte oppunder planene som Os Turn i lang tid hadde jobbet med.

12. september står første del av oppgraderingen på Kuventræ ferdig. Da er friidrettsanlegget og kunstgress banen klar for bruk. Dette vil gi et enormt løft til friidrettsmiljøet i Os, samt gi enda større kapasitet for Os-fotballen. Ved siden av løpebanen vil det være et egent kastfelt. På denne måten unngår man konflikt med brukstid av fotballbanen.

Os Venstre sin førstekandidat Jon Sivert Rykkel har vært med i arbeidsgruppen i prosjekt Os idrettspark Kuventræ..

En ny idrettshall på Kuventræ er vedtatt og finansiering er på plass. Arbeidet med den vil starte i 2016. Den nye idrettshallen vil ha en dobbel spilleflate og vil gi veldig mye bedre kapasitet til alle som bedriver hallidrett i Os kommune.

Nå er det bare for alle å glede seg til 12. September og åpningen av det nye anlegget på Kuventræ.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**