Startskudd for Harstad Venstre!

Maria Serafia Fjellstad, Foto: Martin Kaarby

Høstens eventyr starter opp, og kvelden 7.august går startskuddet for Harstad Venstre. Venstres leder Trine Skei Grande gjester Harstad i anledning valgkampåpningen, og også førstekandidat for Troms Venstre Roar Sollied er på plass.

Venstres ordførerkandidat i Harstad, Maria Serafia Fjellstad, er klar med et innholdsrikt Venstreprogram for grønn byutvikling, mer satsning på forebyggende helse og sterkere fokus på skole og oppvekst.

18.30: Vandring på Stien langs sjøen: Trine Skei Grande, Maria Serafia Fjellstad og Roar Sollied er å finne på Stien langs Sjøen. De vil her få orientering om prosjektet fra Geir Bornø, samt være tilgjengelig for publikum som en vandrende stand.

19:00: Pressekonferanse i Sol- og vindhuset: Ordførerkandidat Maria Serafia Fjellstad legger fram Venstres hovedsaker i Harstad, i tillegg vil også Trine Skei Grande og Roar Sollied orientere fra sentralt og fylkespolitisk nivå.

19:30: Intern valgkampåpning på Trondenes historiske senter: Med kulturelle og politiske innslag, sistnevnte bl.a. med Trine Skei Grande og Maria Serafia Fjellstad.

 

Ta gjerne kontakt for nærmere informasjon:

Maria Serafia Fjellstad, 95745675

 

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**