Invitasjon til en respektfull valgkamp

Foto: Karoline Grønbekk

Ønsker med dette innlegget å invitere alle partier og politikere til en respektfull og meningsfull valgkamp.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**

Å være politiker er både engasjerende og meningsfullt. Vi har alle noen idealer, prinsipper og tanker vi håper folk flest er enig med, slik at vi får muligheten til å gjennomføre de endringer vi tror på. I en valgkamp møter vi våre meningsmotstandere og debattene blir mer opphetet enn vanlig.

Når debatter og samtaler i valgkampen hetes opp er det viktig at vi som politikere tar oss selv i nakkeskinnet og ikke glir over i krangling, der ufine påstander får regjere. Folk stemmer på politikere og partier de tror kan ta best vare på deres meninger og verdier, ikke kranglefanter.

Skal vi ha håp om at andelen unge og kvinner i politikken øker, så må vi være flinke til å behandle hverandre med respekt og drive med politikk.

MVH
Morten Skåningsrud
Leder i Hurdal Venstre

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**