Venstre vil verne Tøgjevågen som friluftsområde

Tøgjevågen, Foto: Erik R. Nyman-Apelset

Strand Venstre vil permanent verne Tøgjevågen som friluftsområde.

– Dette er et unikt opparbeidet friluftsområde hvor det er lagt ned store ressurser for å få på plass toalett, stier og gapahuk. Dette området vil vi verne for alle barnefamilier i kommunen vår som fortjener et lett tilgjengelig friluftsområde ved sjøen sier Venstres ordførerkandidat Erik R. Nyman-Apelset.

Mange har pekt på dette område som mulig ny industrihavn og innlemme det i industriområdet i Nordmarka. – Vi kan ikke ofre alle de naturgitte perlene i kommunen for industrien. Tidligere i år fikk også Fiskå Mølle gjennomslag for nok en utvidelse av sitt kaiområde uten å ha konkrete planer for bruken. Det må være mulig for næringslivet å samarbeide slik at denne kan brukes av flere mener Nyman-Apelset.

– Hvis kommunen er tydelig og sier «hit men ikke lenger» i stedet for å holde døra på gløtt er dette også en måte å sørge for forutsigbarhet for næringslivet avslutter ordførerkandidaten.

Tøgjevågen
Tøgjevågen

 

 

Les Aftenbladets sak om Tøgjevågen her.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**