Den gyldengrønne Hortenser!

Venstre har visjoner for Horten og vist en evne til gjennomføring

Hortensere er ikke enten «blå» eller «røde». De er gyldengrønne.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**

Hortensere er ikke enten «blå» eller «røde». De ønsker ikke at utvikling skal skje nesten uansett konsekvenser. De ønsker heller ikke at kommunen skal stagnere og bevare, uten vekst eller utvikling.

Hortensere er gyldengrønne! De ønsker verdiskaping, innovasjon, vekst og utvikling i kommunen. Samtidig er de opptatt av at utviklingen ikke skal ødelegge Hortens identitet. Uansett om dette gjelder miljø, natur- eller kulturlandskap.

De gyldengrønne Hortenserne ønsker bedre lærere. Det betyr å gi de flinke lærerne vi har, muligheten for etter- og videreutdanning, for å kunne spesialisere seg ytterligere i fag de brenner for. Dette er positivt både for lærerne og barna!

De gyldengrønne Hortenserne ser betydningen av et mangfoldig næringsliv, og ønsker at disse skal finne seg til rette i Horten, og ha utviklingsmuligheter. Det betyr å legge til rette for blant annet det høyteknologiske miljøet rundt høyskolen, en sterk maritim klynge og en voksende kultur- og opplevelsesnæring.

De gyldengrønne Hortenserne vil ha en kommune der ressursene forvaltes til det beste for de som lever nå, og for fremtidige generasjoner. Det betyr at miljøpolitikken må sees i sammenheng med all utvikling i kommunen. Fremtidens samfunn bygges på en måte hvor bruken av fornybar energi dominerer, og hvor ressursene brukes på en bærekraftig måte.

Horten Venstre er i vekst. Flere og flere Hortensere innser at de er gyldengrønne!

Niklas gruppe Niklas Cederby
3.kandidat

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**