Hvorfor velge Venstre

Fotograf Helle K. Hagen

Vi er hverken “røde” eller “blå”. Vi er et eget alternativ, og står på våre egne, liberale bein. Vi trenger din stemme på valgdagen. Stem Venstre.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**

Hva har Horten fått med Venstre på vippen de siste fire årene?

Innbyggerne har fått “Drømmen om Horten”. Skolen har fått en helhetlig plan, med visjon om og midler til å bli “best i Vestfold”. Allerede er resultatene bedre. Horten har fått en god balanse mellom private og offentlige barnehager noe som gir et variert og mangfoldig tilbud. Horten har fått en klimaplan med CO2 regnskap innebygd som gjør at vi kan jobbe målrettet i klimarbeidet. Byen har fått en sentrumsplan med mange spennende tiltak og idéer for å bli mer levende. Parken har allerede fått et løft, og enda bedre skal den bli. Byen har fått beholde kinoen og kulturhuset 37. Galleri Ask har fått lov til å fortsette med spennende utstillinger. Kulturskolen har fått lov til å styrke seg, og biblioteket har sluppet unna foreslåtte nedskjæringer. Kommunen har økt støtte til barn i fattige familier både gjennom redusert barnehagepris og fritidstilbud. Horten har fått et flertall for å anlegge stasjon på Skoppum, og med det er vi et skritt nærmere å kunne beholde Borreskåla og Adalstjern som de fantastiske områdene de er. Byen har fått tverrpolitisk enighet om å lage nye markagrenser rundt Røre- og Brårudåsen. Dette er kun noen få av de sakene vi har fått gjennomslag for i løpet av de fire siste årene. Det to største største nederlagene vi har lidd, er kanskje beslutningen om å anlegge en kjempehaug med stein langs E-18 ved Nykirke, og å legge ny videregående skole i Lystlunden fremfor i Skippergata. Med et enda sterkere Venstre hadde dette sett annerledes ut.

Hva får Horten med et sterkt Venstre de neste fire år?

I tillegg til å fortsette å bygge på de gode tingene jeg nevnte over, får du mer med et sterkt Venstre. Innbyggerne vil få “Levende Horten”. En kommune som legger til rette for folkeliv og kultur. Et Åsgårdstrand med et levende og vitalt rådhuskvartal, oppstart for et internasjonalt opplevelsessenter ved Borreparken og et Horten med et skikkelig kulturkvartal rundt 37. Horten sentrum vil oppleve å få et livlig utelivsstrøk i nederste del av Storgata, hvor man kan servere ute og gå i veibanen. Uten at bilene blir totalt skjøvet vekk. Festivalarrangører vil oppleve en kommune som bidrar direkte og konkret til å arbeide med arrangementer. Du som innbygger vil da få enda bedre opplevelser. De grønne gründerene vil oppleve en offensiv kommune som er attraktiv å etablere seg i. Innbyggerne vil få en kommune som legger til rette for både gående og syklende, og som bidrar positivt og målbart til reduserte klimautslipp. De som sliter i hverdagen, eller kommer fra håpløse situasjoner ute i verden, vil merke at kommunen har fått beskjed om og mulighet til å hjelpe mer. I Horten skal vi bry oss.

Vil du dette, ja da må du stemme Venstre. Ingen andre har akkurat denne balansen i sin politikk. Balansen mellom å være visjonære, liberale, grønne, økonomisk ansvarlige og med et stort og varmt hjerte for alle som faller utenfor. Vi er hverken “røde” eller “blå”. Vi er et eget alternativ, og står på våre egne, liberale bein. Vi trenger din stemme på valgdagen. Stem Venstre.

Horten- Eddy gruppe Eddy Robertsen

Ordførerkandidat, Venstre

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**