2. kandidat Knut Øye Brandsås

Knut Øye Brandsås innehar nå et sentralt verv i Unge Venstre, Foto: Marcus A Edvardsen

Kjære sambygding.

Mitt navn er Knut Øye Brandsås. Jeg er 19 år, og er født og oppvokst på Inderøy.

Jeg brenner for å endre samfunnet i en positiv retning. Derfor er jeg blant annet engasjert i Venstre, Unge Venstre, Inderøy ungdomsråd og Amnesty International.

Alle bør innse viktigheten av å ha et kommunestyre med en bred alderssammensetning. Jeg er den yngste av alle forhåndskumulerte i kommunen, og jeg vil kjempe for at ungdom skal bli hørt hvis du stemmer meg inn. Inderøy Venstre er partiet som tar ungdom på alvor.

Barnehage og skole er kanskje de aller viktigste tjenestene en kommune tilbyr. Da er det viktig at alle har råd til å sende sine barn i både barnehage og SFO.

Jeg brenner for at alle barn skal ha like muligheter i livet – uavhengig av hvor godt familien er stilt økonomisk. Derfor trenger vi en ordning som sørger for at de som har minst, betaler minst.

Vi trenger en skole der alle elever får utfordringer tilpasset sitt nivå. Dagens skole er tilpasset en gjennomsnittselev som ikke finnes. Det vil jeg ha en slutt på. Jeg vil ha en skole som ser styrker og svakheter hos hver enkelt. For alle er gode i noe, og da må eleven få utfolde seg.

Stem for en trygg oppvekst. Stem ungdom. Stem Venstre.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**