Mats skal bidra til å få Ida på tinget!

privat

Ida Gudding Johnsen fra Bodø er Nordland Venstres førstekandidat til neste års stortingsvalg. Med seg på laget får hun Rana Venstres Mats Hansen som valgkampsjef og 4. kandidat.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 6 år siden.**

– Vi er et knallsterkt lag som vil jobbe for å få Venstre inn på tinget fra Nordland for første gang på over 40 år, sier Ida Gudding Johnsen, nyvalgt førstekandidat til stortinget.

Lørdag hadde Nordland Venstre nominasjonsmøte i Bodø. Ida Gudding Johnsen (Bodø), Anja Johansen (Vågan) og Arne Ivar Mikalsen (Hadsel) ble enstemmig valgt til å toppe lista for Nordland.

– Vi er ivrige, sultne og liberale politikere som vil utfordre de store, satte partiene. Det er på tide med en tydelig og sterk stemme fra nord. Høyre og Arbeiderpartiets representanter drukner i egne grupper, mens vi har hele Venstre i ryggen når vi vil skape grønn vekst i Nordland, sier toppkandidaten fra Bodø.

Valgkampsjef Mats Hansen fra Rana er klar for sin oppgave det neste året:

– Vi skal jobbe knallhardt for hver eneste stemme og sikre maks uttelling til de som stemmer på oss.  Inneværende periode viser at en stemme til Venstre gir mer tilbake.

Det er en optimistisk gjeng fra Venstre som stiller til valg. Hovedbudskapet på helgens nominasjonsmøte var grønn vekst og flere folk i nord, sier Ida G. Johnsen, nyslått toppkandidat til Stortinget.   

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 6 år siden.**