Engasjement og inspirasjon på Apotekergaarden

Agder Venstres 1. kandidat 2017, Petter N. Toldnæs. Sammen med Anne Mo Grimdalen, Grimstad Venstre., Foto: Leif Martin Salvesen

Det var godt engasjement blant de fremmøtte på Apotekergaarden mandag kveld. Og da er det godt å vite at det er to gode toppkandidater i Agder Venstre som skal forvalte dette engasjementet videre.

Grimstad Venstre arrangerte mandag kveld et åpent møte på Apotekergaarden i Grimstad. Dette var en arena for å møte de to toppkandidatene på Agder Venstre sin liste før neste års stortingsvalg. På førsteplass på den felles listen til Aust- og Vest-Agder finner vi Petter N. Toldnæs. 38-åringen fra Lillesand er fra før engasjert i lokalpolitikken, og i lands- og sentralstyret til Venstre. På andreplass på listen har vi Ingvild W. Thorsvik. 24-åringen fra Mandal gjør en flott innsats som varaordfører i hjemkommunen.

Agder Venstres 2. kandidat 2017, Ingvild W. Thorsvik
Agder Venstres 2. kandidat 2017, Ingvild W. Thorsvik

Nå skal disse to sørge for at Sørlandet får en – og aller helst to – representanter på Stortinget fra Venstre. Men dette kan de ikke få til alene. De er avhengig av engasjerte lokallag rundt seg. På mandagens møte i Grimstad fikk de med seg inspirasjon og engasjement fra et av dem. -Og gledelig var det også at Arendal Venstre var tilstede.

Jeg skal banke på dører for dere

Under møtet kom det frem mange fine diskusjoner og ordvekslinger. Noe av det mest positive er at det skapes mye engasjement når vi kommer inn på fattigdomsspørsmålet, som vi i Grimstad Venstre har satt høyt på agendaen allerede. Og ellers får vi også løftet mange gode problemstillinger, også knyttet til retningen Venstre tar fremover. -Da snakket vi om forholdet til regjeringen, Venstres verdier, det sosialliberale grunnlaget, og fokuset på enkeltmennesket. Og som en av de fremmøtte sa; “dersom dere fortsetter å stå for de gode verdiene dere har, skal jeg gledelig banke på dører for dere”.

Lykke til Petter og Ingvild! Vi skal støtte dere så godt vi kan.

Vi har to gode kandidater i Petter og Ingvild. Dette blir en spennende valgkamp, og vi skal stå på for Venstres verdier. (Anne Mo Grimdalen, leder i Grimstad Venstre)

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**