Minneord om Carmen Borg

Foto: Privat

15. oktober fikk vi det triste budskapet om at Carmen Borg hadde gått bort dagen før.
Vi ble kjent med Carmen gjennom Tønsbergpolitikken, først i mange år som bystyrerepresentant for FrP, senere som medlem i Venstre.

Carmen var kjent og populær i lokalpolitikken, hun var engasjert, klok og uredd.
Vi i Venstre ble spesielt godt kjent med Carmen under valgkampen i fjor og vi opplevde henne som en humoristisk og blid person. Hun sto på 9. plass på Venstres liste til kommunevalget, men som den flotte og populære politikeren hun var så fikk hun mange ekstrastemmer og ble vararepresentant til bystyret og til utvalg for næring- og samfunnsutvikling. Det satte vi pris på.

Til tross for alvorlig sykdom opplevde vi at Carmen så fremover og ønsket å følge med og være inkludert i Tønsbergpolitikken. Carmen snakket om Tønsberg som “Norges første by”, ikke nødvendigvis Norges eldste by. Det syntes vi er en inspirasjon.

Carmen var varm og omsorgsfull, og hun snakket med kjærlighet og stolthet om familien sin. Våre tanker går spesielt til Carmens nære familie som har mistet sin enestående og kjærlige mamma, livsledsager, datter og søster.

Vi savner Carmen og synes det er utrolig trist at hun ikke er med oss mer.
Vi lyser fred over Carmen Borgs gode minne.

For Tønsberg Venstre
Suzy Haugan, Joke Verwaard, Aina Dahl

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 6 år siden.**