Budsjettet 2017: Venstres forslag

I kveld behandler kommunestyret forslag til budsjett for 2017 og handlingsplan frem til 2020. Venstre legger frem et forslag uten eiendomsskatt. I tillegg utfordrer Venstre rådmannens premisser for inntektene fremover.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**

I et innlegg på Lesernes EUB redegjør kommunestyrerepresentant og leder i lokallaget Knut Bakkehaug for Venstres forslag. I budsjettforslaget viser Venstre i tillegg at Eidsvoll ved å fokusere på det grønne skiftet både kan øke inntektene og redusere utgiftene i kommunens drift.

Venstres forslag til Budsjett og handlingsplan for 2017-2020

Som en del av budsjettarbeidet har Venstre stilt spørsmål til rådmannen, og fått svar.

Innstillingen fra formannskapet til budsjett og handlingsplan finner du her (velg protokoll).

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**