Hvem bør få Rogaland Venstres miljøpris 2017?

Illustrasjon: venimo / creativemarket.com

Hvert år deler Rogaland Venstre ut sin miljøpris. Rogaland Venstre har hatt miljøutfordringene som en av partiets hovedsaker siden 1960 tallet og partiet deler ut Rogalands eldste miljøpris. Har du innspill til hvem som burde få den i 2017?

Rogaland Venstres miljøpris blir tildelt enkeltpersoner, lag, organisasjoner, firma, etater e.l. som har gjort en uvanlig god innsats for miljøet – i vid forstand – i det siste året eller over lang tid.

Dette kan for eksempel være klassisk naturvern, sikring av friområder, arbeid mot lokal forurensing, kamp mot radioaktive utslipp fra Dounreay og Sellafield, arbeid for å motvirke klimaendringer og truslene mot de livsviktige økosystemene.

I 2016 ble prisen tildelt Kystbussen, i 2015 ble prisen tildelt rederiet Fjord Line og i 2014 til stiftelsen Preikestolen.

Forslag på kandidater sendes til politisk nestleder i Rogaland Venstre, Kari Vevatne.

Frist for innsending av innspill er 5. mai 2017.

Send e-post med ditt eller dine innspill

Se lista over tidligere vinnere

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 7 år siden.**