Pål, Per og Ragnhild klar for Venstres landsmøte

Landsmøtedelegater fra Kristiansund

Stortingsrepresentant Pål Farstad, varaordfører Ragnhild Helseth og Per Sefland er klar for landsmøtet til Venstre som avvikles i Ålesund til helga. Over 350 deltagere og observatører deltar, hvorav 11 delegater fra Møre og Romsdal Venstre. Mer enn 40 mediefolk fra riks- og regional presse har meldt sin ankomst.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 7 år siden.**

Sist Venstres landsmøte besøkte Møre og Romsdal var i 2005, da i Molde. Det er 20 år siden landsmøtet forrige gang ble holdt i Ålesund, i 1997.

Stortingsprogrammet hovedsak
I 2017 er det stortingsvalg. For mange er derfor dette det viktigste landsmøtet i en fireårsperiode.

Stortingsprogram for perioden 2017-2021 “På lag med framtida» er hovedsak på landsmøtet. Pål Farstad er hovedtaler til innledning når kapittel om næringsutvikling behandles. Han vil benytte anledningen til å rette oppmerksomhet mot de utfordringer vårt fylke står overfor når det gjelder verdiskaping.

Endringsforslag
Av endringsforslag som er meldt inn, vil Helseth og Sefland forsvare to forslag fra Møre og Romsdal Venstre, forslag som opprinnelig er fremmet fra Kristiansund. Det gjelder temaene “Brønnplugging” og “Samspilløft”.

Tre kristiansundere på stortingslista
Pål Farstad er klar for gjenvalg til Stortinget som Møre og Romsdal Venstre sin førstekandidat. Ragnhild Helseth og Per Sefland er listekandidater sammen med Farstad. Kristiansund har dermed tre kandidater på Venstres liste ved høstens Stortingsvalg.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 7 år siden.**