Eli rykket opp som førstekandidat for Telemark Venstre

– Nå gjelder å gjøre et godt valg i september 2017. Det er på tide at Venstre igjen får inn en representant fra Telemark, sier førstekandidat Eli Taugbøl, gullsmed, grunder og kulturskolerektor fra Morgedal. Hun rykket opp som førstekandidat etter at Geir Arild Tønnessen trakk seg fra lista av personlige grunner.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 7 år siden.**

Med seg på laget har hun på andreplass på lista Olav Kasland, ordfører i Bø.

– Venstre vet at de politiske valgene vi tar i dag, vil påvirke framtidige generasjoners muligheter. Klimaproblemene må løses slik at de som er barn og ungdom i dag, kan vokse opp i en verden som er bedre enn den var i går. Vi må skape arbeidsplasser som vi kan leve av i generasjoner fremover, og vi må sørge for at alle får en skolegang og en utdannelse som setter oss i stand til å møte framtidas utfordringer, uansett hvordan de vil se ut, sier Eli.

I en enstemmig vedtatt uttalelse sa også årsmøtet i Telemark Venstre at Venstre ønsker (..) “å arbeide for en regjering der ytterpunktene i norsk politikk ikke er dominerende og toneangivende. De politiske løsningene for Norge må dannes i et samarbeid med sentrumspartiene og ikke mot ytterkantene. Telemark Venstre vil derfor at Venstre går til valg på at Norge skal få en ny regjering bestående av H, Krf og Venstre.”

 

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 7 år siden.**