Rydd en strand med Mandal Venstre

Bli med på kampen for å holde havet rent!

6. mai er strandryddedagen. Over hele landet skal over 60 Venstrelag bli med på dugnaden for å rydde strender og elver i sitt nærområde. Havet er et skattkammer. Havet er framtida vår. Og vi kan ikke behandle det som en søppelfylling. Derfor vil vi gjøre en real innsats.

I år har vi valgt Landøy utenfor Tregde/Skogsøy for dugnaden. Vi setter opp båttransport fra båthavna i Jensebukta kl. 10:00.

Sett av noen timer for å plukke plast og søppel sammen med oss i Venstre slik at vi kan bidra til et renere hav. Det er bra for livet i havet, for fisken vi spiser og livet på stranda. Se alle aksjonene her: https://holdnorgerent.no/ryddeportalen/

For mer info, kontakt Sigurd Bjørn på tlf. 90080113

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 7 år siden.**