Statssekretær Rebekka Borsch på besøk

Statssekretær Rebekka Bush, «Foto:Ksu Venstre»

Campus Kristiansund var tema da statssekretær Rebekka Borsh besøkte Kristiansund tirsdag 4.juni. Borsh er statssekretær i departementet for Forskning og høyere utdanning.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 6 år siden.**

På en solfylt junidag fikk statssekretæren besiktige tomta for Campus Kristiansund, som er planlagt bygd på Nordmørskaia der vi i dag har Trafikkterminalen. Først var det møte i rådhuset der prosjektet ble presentert av Roland Mauseth som er prosjektleder, og av Jøran Gården som er leder ved Høgskolesenteret i Kristiansund.

Fra Kristiansund Venstre deltok Pål Farstad, varaordfører Ragnhild Helseth og lokallagsleder Per Sefland. Også ordfører Kjell Neergaard var tilstede under presentasjonen av Campus-prosjektet.

Etter befaring ble det avholdt medlemsmøte for Kristiansund Venstre der statsekretær Rebekka Borsh presenterte regjeringens satsingsområder for forskning og høyere utdanning, der kvalitet i utdanningen, digitalisering og innovasjon var viktige stikkord.

Medlemsmøtet tok opp saker som opptar oss lokalt og ga en beskrivelse av status på Nordmøre nå, med optimisme for pågående prosjekter, der Campus Kristiansund og Opera-og kulturhus med museum spesielt ble fremhevet som de to viktigste sakene for Venstre å få realisert på vegne av hele regionen.

Medlemsmøtet ble avholdt i kantina på rådhuset i Kristiansund. Mellom befaring til tomta for Campus Kristiansund og medlemsmøtet fikk ledelsen i Kristiansund Venstre anledning til å invitere Rebekka med på bacalaomiddag i Vågen og samtidig gi informasjon om Kristiansund Venstre sitt engasjement for Vågenområdet gjennom mange år.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 6 år siden.**