Ny leder i Drammen Venstre

Timo Nikolaisen, Foto: Steinar Bleken

Etter årets siste styremøte trer Henning Kilset av og Timo Nikolaisen overtar vervet som lokallagsleder.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 5 år siden.**

På styre- og gruppemøtet mandag 3. desember valgte et enstemmig styre Timo Nikolaisen (19) som ny lokallagsleder i Drammen Venstre. Tidligere leder Henning Kilset ba selv styret om å få fratre vervet av personlige årsaker. Styret takket han på vegne av lokallaget for den innsatsen han har gjort for partiet.

Skulle jeg fortsatt med tillitsverv i Venstre måtte det vært 100%. Det klarer jeg ikke lenger å gi grunnet jobbsituasjon. Jeg vil uansett si takk for en fin tid i partiet jeg er blitt så glad i, utdyper Henning.

Timo er tydelig på at partiet har en lang vei å gå, men at han er klar til å ta fatt på arbeidet. Han har bred erfaring fra mange ulike organisasjoner, og gleder seg til å ta en mer aktiv rolle. Studenten, som opprinnelig er fra Sigdal, virker full av motivasjon for lokalvalget til neste år.

-Det viktigste nå er å få i havn et godt program og en liste som vi stolt kan gå til valg på. Drammen Venstre skal satse på skolen og skape nye arbeidsplasser, samtidig som vi tar vare på naturen. For å få til det må vi bygge opp laget vårt, og den jobben starter allerede nå, sier Timo.

Selv om året snart er omme antyder Timo at styret allerede er i gang med planleggingen av nyåret. Innkallinger til årsmøtet skal ut om kort tid, og medlemmene skal ringes i forbindelse med listestilling.

-Veldig lite er spikret i stein enda, så om du ønsker listeplass for Venstre er det bare å slå på tråden til oss først, forteller han.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 5 år siden.**