Er du interessert i å gjøre en jobb?

Vil du stå på Venstrelista til kommunevalget? Det er nå sjansen er der for deg som vil gjøre en jobb for bygda de neste fire år.

Det nærmer seg nominasjonsmøte i Nannestad Venstre, og vi søker deg som ønsker å være med å påvirke politikken i bygda. Vi ønsker mennesker med engasjement for bygda på lista vår. Vi trenger mennesker fra alle deler av bygda, og vi trenger jenter, kvinner, gutter og menn med ulik erfaring.

Vi hadde ved kommunevalget i 2015 9,9% av stemmene og fikk inn tre medlemmer i kommunestyret. Idag har vi varaordfører og medlem i alle utvalg unntatt klima- og miljøutvalget der vi har varamedlem. Vi samarbeider i denne perioden (og forrige) med Ap, Sp, Krf, SV og MDG.

I 2015 var det over 500 personer som stemte på oss, og ved stortingsvalget i 2017 var det over 200 personer. Du er kanskje blant disse? Og vil gjøre en forskjell i bygda.

Ta kontakt med Sigve eller Karl Henrik så snart som mulig og meld deg på. Nominasjonsmøtet er 4. mars.