Levekårsutvalget: Venstre tar opp matkvaliteten ved Jonsokberget

Skjermdump: Strandbuen

Venstres representant i Strand, Erik Rydningen Nyman-Apelset, tar førstkommende møte i levekårsutvalget tirsdag, opp kvaliteten på maten ved Jonsokberget.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 5 år siden.**

Strand Venstre ved Erik Rydningen Nyman-Apelset har bemerket at det klages ukentlig på maten som serveres ved Jonsokberget bo- og aktivitetssenter. I fjor brukte kommunen over en million kroner på å bygge om og utbedre kjøkkenfasilitetene, og et nytt foretak ble satt til å ta hånd om mattilbudet. Nå er kvaliteten igjen problematisk.

– Faktisk så klages det på middagsmaten ukentlig. Dette var jo ikke intensjonen da disse avgjørelsene ble fattet. Tvert i mot regnet mange med at beboerne skulle få mat av enda høyere kvalitet, viser han til i spørsmålet. Beboerne på Jonsokberget er i stor grad prisgitt den maten de blir servert og flere er ikke i stand til å lage egen middag hvis maten de får ikke smaker. Hvis de i verste fall ikke spiser, kan det forverre helsen, utdyper Nyman-Apelset.

– Blir klagene på middagsmaten videreformidlet oppover i systemet og kan beboerne på Jonsokberget forvente bedre mat framover? Har administrasjonen fått klager på Tautunet også? er blant flere spørsmål Rydningen Nyman-Apelset vil få oppklaring på i kommende møte.

Les hele stykket i Strandbuen 8. mars.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 5 år siden.**