Horten Venstres nominasjonsliste toppes av Eddy Robertsen

Foto: Karin Frøyd

Horten Venstre har avholdt nominasjonsmøte. Lista toppes av Eddy Robertsen på kumulert plass (i midten), Nancy Helen Ødegård-Småbrekke og Terje Einar Eidenes.

Eddy Robertsen (48) jobber som daglig leder. Han har to perioder bak seg som gruppeleder for Venstre i Horten kommunestyre. I inneværende periode er han er leder for hovedutvalg for kultur, oppvekst og familie. Han har tidligere vært nestleder i Vestfold Venstre og også stortingskandidat ved valget i 2013.

Nr. 2 på lista er Nancy Helen Ødegård-Småbrekke (19 år), student. Hun er også leder av Vestfold Unge Venstre.
Terje Einar Eidenes (58), adjunkt, er relativt fersk i kommunepolitikken. Han har erfaring fra organisasjons- og fagforeningsarbeid.

Nominasjonskomiteens Dag N. Kristoffersen og Per Bruun-Lie har lagt vekt på å få med en balanse mellom kvinner og menn på lista og også å få unge høyt opp. Nå blir det også en blanding av kandidater med erfaring og enkelte med noe mindre erfaring fra kommunepolitikken.

Eddy Robertsen takket for tilliten. Han fortalte at ved forrige kommunevalg fikk Venstre 5,7% oppslutning. –Nå skal det jobbes med et godt program. De lokale sakene blir viktige og på hvilken måte en profilerer disse på, blir avgjørende, sa Eddy.

Lista ser slik ut:
1. EDDY ROBERTSEN
2. Nancy Helen Ødegård-Småbrekke
3. Terje Einar Eidenes
4. Frida Robertsen Mostad
5. Erlend Greibesland Stark
6. Lill-Christin Wager Stubberud
7. Atle M. Arntsen
8. Hilde Marie Aamodt
9. Robert N. Gløgård
10. Lisa Solheim
11. Carl Otto Kielland
12. Rukhsana Kausur
13. Torstein Torstensen
14. Sylvi Greibesland
15. Per Bruun-Lie