Hva med et ryddesjau i Lunner!

NRK Nyheter
28. april kl. 18:26 ·
Sjekk ut hvor mye søppel reporter Thomas Halleland fant langs veien til jobb. Mer om ryddeaksjonen: https://www.nrk.no/1.14521

– Dette er en av de viktigste dugnadene du kan delta på i år.
Det sier distriktsredaktør i NRK Rogaland, Ragnar Christensen. I 2017 startet ryddedugnaden med initiativtaker, og NRK-reporter, Johan Mihle Laugaland, som blant annet ryddet på vei til jobb. I slutten av april resulterte dette i en ryddedugnad i hele Rogaland med flere tusen deltakere. I 2018 ble ryddingen virkelig satt på dagsorden med blant annet «Hele Norge rydder» og dokumentarserien «Planet Plast». I fjor deltok anslagsvis 12.000 rogalendinger i NRK sin dugnad.
– Oppslutningen har vært svært bra. Det er inspirerende å se voksne og barn ta i et tak for miljøet, sier Christensen.