Toppkandidatene våre – Thore Erling, Odd og Ingrid

Thore Erling Pettersen

Åfjord Venstres 1.kandidat (kumulert):
Thore Erling Pettersen

Vi kjenner Thore Erling som en aktiv og engasjert person fra Bessaker. Som bonde, fisker, sjømann og turistvert med årlig 12.000 gjestedøgn i rorbuer. Som fotballspiller, fotballtrener og som nøkkelmann i Feskfestivalen på Bessaker i 40 år. En sterk og markert lokalpatriot.
Nå er Thore Erling klar for innsats i kommunestyret for hele Åfjord.
Thore Erling er bosatt i Bessaker.

Thore Erling er sterkt opptatt av næringsliv, næringsutvikling og bosetting. «For meg er livet i grendene utrolig viktig», sier Thore Erling. Vi må holde liv i, skape og utvikle grendene våre. For meg er det viktig å bygge engasjement, hvor vi skal:

Finne på (ideer, muligheter), Få med (engasjere, involvere), Få til (skape, gjennomføre) og Feire (markere). Godt valg!

Odd Bratland Åfjord Venstres 2.kandidat (kumulert)
Odd Bratland

Odd er vår andrekandidat. Han har 16 års fartstid i sosialt arbeid, hvorav 14 år som sosialleder i Åfjord kommune og i tilsynsarbeid i HVPU-omsorgen. De siste 23 år har han vært daglig leder ved Fosen Vekst AS.
Odd har vært idrettsleder og styreleder i Åfjordhallen i mange år, og er ellers svært opptatt av fiske, jakt, friluftsliv, natur- og kulturvern.

Odd bor på Prestegårdshaugen.

«For meg står det klart at et aktivt og oppegående næringsliv er hovedgrunnlaget for å kunne utvikle Nye Åfjord videre», sier Odd. «Som bestefar til 5 barnebarn er jeg blitt stadig mer opptatt av barn og ungdom. Det er fremtiden vår. Jeg er videre opptatt av at alle skal ha like muligheter for aktiv deltagelse i samfunnet. Arbeidet i Fosen Vekst har gitt meg mange opplevelser av hvor viktig det er».

Ingrid Gauslaa Hårstad Åfjord Venstres 3.kandidat:
Ingrid Gauslaa Hårstad

Tredjekandidat Ingrid har i 4 år vært kommunestyrerepresentant i Åfjord. Ved årets valg er hun også kandidat for Venstre til fylkestinget.
Ingrid er landbrukssjef i Ørland og Bjugn. Hun har også vært lærer, har arbeidet med hjorteoppdrett, lokalmat, prosjektledelse, jordbrukssjef i Roan og konsulent hos Fylkesmannen. Ingrid er aktiv i speiderbevegelsen.

Hjemme på gården i Breivika er det hjorteoppdrett og ammekyr og Ingrid synes det er artig å kunne tilby lokalt produserte delikatesser både lokalt og til Trondheimsrestauranter.
«Jeg trives i naturen og synes det er viktig at barn og unge får gode friluftsopplevelser», sier Ingrid. «Ellers er jeg opptatt av verdens miljøsituasjon og mener at nye Åfjord må ta aktivt del i arbeidet for å endre forbruks-samfunnet vårt til et mer ansvarlig sirkulærsamfunn».