Møt vår dyktige Fylkesordførerkandidat Beate Johnsen

Mona Hauglid

Neste generasjon skal også ha mulighet til å leve godt på kloden.

Beate er 56 år og bor på Nesheim i Farsund kommune. Hun er utdannet fysioterapeut og jobber til daglig som leder i Lyngdal Frivilligsentral. De siste 8 årene har hun vært folkevalgt i Farsund, og de siste 4 årene også i Vest-Agder.

Hvorfor ble du med i Venstre?

Jeg var leder av nettverket «Ja, til bevaring av Listalandskapet» i 3 år. Til tross for stor motstand mot utbygging i folket og blant fagfolk, ble vindkraftprosjektet gjennomført. Jeg forsto at jeg måtte engasjere meg politisk for å bidra til gode, åpne prosesser og være talsperson for naturen.

Hvorfor stiller du til valg?

Jeg stiller til valg for å gi ungdom en kunnskapsrik skole, med mulighet for ungt entreprenørskap og internasjonalt samarbeid. Skolen skal bidra til at ungdommen beholder sin nysgjerrighet og kreativitet og får grunnlag for å ta gode beslutninger for framtiden. I tillegg er jeg opptatt av dyrevelferd og klimapolitikk. Neste generasjon skal også ha mulighet til å leve godt på kloden.