Tenk langsiktig, Nordmøre

Valgkamp 2019
Asgeir Bahre Hansen og Ragnhild Helseth, Kristiansund Venstre

Ragnhild Helseth (ordførerkandidat) og Asgeir Bahre Hansen (2. kandidat), Kristiansund Venstre

Stig Anders Ohrvik har et innlegg i tk.no 26. august 2019 som er vettugt et stykke på vei om at det ikke er Molde eller Ålesund sin skyld at etableringer havner utenfor Kristiansund/Nordmøre. Han peker på at det er stortingsrepresentanter og regjeringsmedlemmer (Listhaug) sin skyld jamfør plassering av eldreombudet til Ålesund istedenfor fylkeskommunens anbefaling om Kristiansund.

Hvis det er slik, trenger vi politikere som står på beinhardt for Nordmøre.

Hemmeligheten bak suksess er hardt arbeid. Det er derfor det er en hemmelighet for så mange (Mark Twain)

Hardt arbeid gir suksess, ingen ting kommer av seg selv. I forrige periode hadde Nordmøre Pål Farstad fra Venstre på Stortinget. I samarbeid med lokale Venstrefolk fikk Pål på plass 70 statlige arbeidsplasser (politi og skatt) i Kristiansund, flere millioner til Høgskole-senteret, satsing på Helseinnovasjonssenteret, faste bevilgninger til økomiljøet på Tingvoll, bevilgninger til festivalen KKKK, og veibevilgning til E39 Betna – Stormyra. Til tross for dette greide ikke velgerne å se hva de hadde av kraft sittende på Stortinget.

Pål Farstad har et stort hjerte for Nordmøre. Han kan vise til betydelige gjennomslag i eget parti og med resultater inn i stats-budsjett fra dagens regjering der Venstre er medlem.

Nordmøre jobber ikke systematisk eller tålmodig nok med å få fram sine politikere. Venstre har vist at vi jobber langsiktig og hardt for å få gjennomført saker for Nordmøre. God teft og tett dialog mellom de politiske nivåene er avgjørende.

Venstre holder fast på sine standpunkter. Nå blåser det «Nordavind fra alle kanter». Da kan vi ikke snu kappa etter vinden.

Gi din stemme til Venstre ved valget til fylkestingsvalg og kommunevalg. Godt valg.