Suzy vil på Stortinget

Suzy Haugan (41) fra Tønsberg ønsker å være Vestfold og Telemark Venstre sin førstekandidat ved stortingsvalget 2021.

– Jeg ønsker at Norge skal være et land hvor vi tar klimakrisen på største alvor. Alle har ansvar for å sikre at kommende generasjoner har samme muligheter som oss, sier Haugan.

Siden 2013 har Haugan representert Venstre i kommunestyret i Tønsberg, og vært gruppeleder fra 2014. I dag er hun 3. vara til Stortinget for Venstre i Vestfold.

– En trygg barndom, gjøre det enklere å velge bærekraftige løsninger, og kampen for det marine økosystemet er noen av mine hjertesaker jeg har jobbet med lokalt, forteller Haugan.

– Nå er jeg klar for å fortsette det arbeidet fra en nasjonal arena.

Vestfoldbyen må få byvekstavtale, slik at kollektivtilbudet i flere byer i det nye fylket byer kan styrkes. Jernbanen må øke frekvens og kapasiteten gjennom fylket og tilbudet til pendlere må forbedres, blant annet ved reduksjon av reisetiden. Vestfold og Telemark må være en grønn og miljøvennlig region. Klimaforandringer, tap av biologisk mangfold, press på nedbygging av matjord og begrensninger på tilgangen til frisk natur forteller at vi må iverksette lang flere tiltak nå og få fart på den grønne omstillingen. Og ikke minst er Vestfold Telemark kulturfylket, med en stolt historie, kulturminner, og et yrende kulturliv.

Suzy Haugan er lokalpolitiker for Tønsberg Venstre og bor på Olsrød i Tønsberg sammen med sønn og hund. Hun jobber som kommunikasjonsrådgiver.

Fredag 5. juni er miljødagen. I den forbindelse skal Tønsberg Venstre rydde søppel ved Træleborgodden i Tønsberg. Dette er et ubrukt område tett på sentrum ved siden av fuglereservatet. Om dere ønsker å ta en nærmere prat med meg, kan dette være en fin arena for det.

Velkommen i tidsrommet 16.00-18-00.

Vennlig hilsen

Suzy Haugan
472 37 572