Digitalt årsmøte 2022

Foto: Kevin Johnsen

Årsmøtet i St. Hanshaugen Venstre fant sted 25. januar og foregikk i år som i fjor, digitalt. Kevin Johnsen ble gjenvalgt som leder for lokallaget, og han fikk Johanne Waaler og Jan-Petter Holtedahl med seg som nestledere.

Kevin Johnsen (f. 1991) har to år bak seg som leder av St. Hanshaugen Venstre,

Etter en heidundrende valgkamp med rekordresultat lokalt (15,5 %) og en medlemsvekst på 37 %, er det klart at man blir motivert for å fortsette! I fjor var det full trøkk på valgkampaktiviteter. I år blir det også mye arbeid, men jeg håper å få møtt flere medlemmer, pratet mer politikk og få bygget det laget og spikret det programmet som sikrer valgseier i 2023 og et (enda mer) progressivt Oslo! – Sier den gjenvalgte lederen.

Årsmøtet fikk besøk av partileder Guri Melby, diskuterte aktuelle politiske saker, og vedtok uttalelsen: En levende by.

Nytt styre i St. Hanshaugen Venstre:

Leder: Kevin Johnsen
Nestleder: Johanne Waaler
Nestleder:
Jan-Petter Holtedahl

Styremedlemmer:
Mats Tony Birkelund
Erik Sandbæk
Alexander Lie Nielsen
Thale Mjåvatn
Marcus Floreén-Andersson
Kristin Schultz

Vara:
Klara Johanne Arnekleiv
Jonas P. Ludvigsen
Tea Elgshøen