Bli med!

Guri Melby
Venstre-leder og kunnskaps- og integreringsminister Guri Melby.

Medlemskap

Meld deg inn i Venstre og bidra til at Sortland Venstre får gjennomslag for mer grønn og liberal politikk. Klikk på denne linken å Bli med

Du kan være medlem av et politisk parti på flere måter. Mange velger å betale kontingent hvert år og følger med på Venstre når det passer og når de har lyst. Andre deltar på få eller mange aktiviteter. Noen påtar seg verv i lokale styrer eller stiller til valg på Venstres liste. Dersom du vil være med på å påvirke Venstres politikk er det mulig om du er aktiv eller ikke.

Uansett hvilket medlem du ønsker å være, er det både gøy og givende å være en del av Venstre. Våre medlemmer er uansett uvurderlige – gjennom medlemskapet støtter du en politikk vi har tro på. Derfor vil vi i Sortland Venstre ha med nettopp deg!

Sosiale medier

Sortland Venstre har en Facebook side hvor vi deler viktige politiske saker og inviterer til arrangementer du kan delta på. Følg oss på Facebook. Sortland Venstre | Facebook