Velkommen til fylkesårsmøte 2022 i Ålesund 5.-6.mars

Stortingsrepresentant og kandidat Ola Elvestuen
Stortingsrepresentant og kandidat Ola Elvestuen, Foto: Celina Christoffersen

Fylkesårsmøte 2022 for Møre og Romsdal Venstre avholdes i Ålesund 5.-6.mars på Hotel Parken. Årsmøtet får besøk av stortingsrepresentant Ola Elvestuen, av Elisabeth Hals, Thomas Tangen og nytilsatt generalsekretær i Venstre Fredrik O.Carstens.

Fylkesårsmøte 2022 med delegater, observatører og gjester
Påmeldt til fylkesårsmøtet er 13 lokallag, 43 delegater, tre observatører og samt inviterte gjester.
Programmet har i tillegg til faste årsmøtesaker en rekke interessante innlegg.
Valgnemnda har avlagt sin innstilling. Se vedlagt møtebok, og eget oppslag.

Ola Elvestuen er første innleder lørdag. Han sitter nå som medlem av Energi- og miljøkomiteen, er tidligere klima- og miljøminister og har et glødende engasjement for demokratiutvikling rundt omkring i verden, ikke minst i Ukraina. Vi forventer at saksfelt som energikrise, krig i Ukraina, og ikke å forglemme klima- og miljøkrisen blir berørt.

Elisabeth Hals varaordfører i Oppdal skal innlede om tema «Grønne og levende lokalsamfunn». Elisabeth er medlem av Venstres landsmøteforberedende utvalg. Landsmøte 2022 skal nettopp behandle dette temaet. I den forbindelse besøker utvalget alle Venstre sine fylkesårsmøter for en innledende runde om saken.

Thomas Tangen er presse- og kommunikasjonssjef i Venstres stortingsgruppe. Vi har invitert Thomas til å innlede om tema knyttet til nettopp kommunikasjon, med særlig vekt på organisasjonsarbeid.

Fredrik O.Carstens er nytilsatt generalsekretær i Venstre. Fra før kjenner han organisasjonen godt, også Møre og Romsdal, blant annet som ansvarlig for listestilling ved forrige kommune- og fylkestingsvalg. Fylkesstyret ser frem til at Fredrik deltar på møtet vårt og der får presentert seg i sin nye rolle i Venstre.

Fylkesårsmøtet 2022 skal gjennomføre valg, blant annet på nytt styre i Møre og Romsdal Venstre, nominasjonsnemnd for fylkestingsvalget og delegater til Venstres landsmøtet 2022.

På vegne av sittende styre i Møre og Romsdal Venstre ønsker vi alle inviterte gjester, delegater, observatører og media velkommen til fylkesårsmøtet 2022!

Vennlig hilsen
Ragnhild Helseth
fylkesleder

Møtebok 1 Fylkesårsmøte 2022 MR Venstre

Stortingsrepresentant Ola Elvestuen
Stortingsrepresentant Ola Elvestuen

Elisabeth Hals, varaordfører i Oppdal

Presse- og kommunikasjonssjef Thomas Tangen
Thomas Tangen

Ny generalsekretær i Venstre, Fredrik O. Carstens.