Invitasjon til sommeravslutning og politisk verksted for Drammen Venstre

Mandag 13. juni inviterer vi til politisk arbeidsverksted og sommeravslutning!
Fra kl 18:00 vil vi at du skal komme for å bestemme hva vi skal mene om og jobbe for innenfor temaene kultur, idrett, frivillighet og friluftsliv i neste kommunestyreperiode. Dette blir startskuddet for arbeidet med nytt program, som skal vare i hele høst.
Vi får innledninger fra Drammen Idrettsråd og Drammen kulturråd først, og deretter skal vi lage gode forslag sammen. Alle ideer blir tatt med videre inn i førsteutkastet av programmet – så her gjelder det å møte opp dersom du vil sette ditt fotavtrykk på hva Venstre skal kjempe for i 2023-2027.
Etter arbeidsverkstedet blir det hyggelig sosialt samvær, mat og drikke så lenge vi har lyst.
Møt opp ved Gummifabrikken på Grønland.