Kommunevalget 2023 – Listekandidater og innspill til valgprogram

Innspill til valgprogram for kommunestyreperioden 2023-2027

Vi skal i gang med å lage nytt valgprogram for kommunestyreperioden 2023-2027, og vi ønsker flest mulig innspill fra personer, lag og foreninger som bor og lever i Øvre Eiker til det nye programmet.

For oss er medvirkning og påvirkning på politikken viktig. Da mener vi det også er sentralt at du som innbygger i Øvre Eiker skal få gi dine tips og innspill til partiet vårt, så enten du er medlem i Venstre eller ikke, er vi veldig interessert i å høre hva du mener er viktig i Øvre Eiker-samfunnet.

  • Hva er de store utfordringene vi må løse i Øvre Eiker-samfunnet i årene framover?
  • Hva brenner du for?
  • Hvordan bør vi prioritere pengene i årene fremover?
  • Er det noe vi bør endre eller forbedre i politikken vår?

Send oss gjerne innspill i skjemaet nedenfor. Alle forslag vil bli vurdert, og alle innspill vil bli behandlet fortrolig. Ingen personopplysninger vil bli lagret. Du kan også sende forslag til programkomiteen på epost: ovre-eiker(at) stemvenstre.no

Vil du stå på liste for Øvre Eiker Venstre til kommunevalget 2023?

Øvre Eiker Venstre er i gang med forberedelsene til kommunevalget 2023. Vil du gjøre en forskjell i lokalsamfunnet ditt og stille som listekandidat ved kommunevalget 2023? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Vi ønsker å bygge et lag av ulike mennesker som brenner for ulike saker i hele kommunen. Lokalpolitikken i Øvre Eiker trenger nye og engasjerte mennesker – både de som ønsker å bli folkevalgte og de som ønsker å vise sin støtte til Venstres politikk ved å stå på listen.

Dersom du er interessert i å stille som listekandidat for Øvre Eiker Venstre i 2023, eller du kjenner noen aktuelle kandidater, kan du sende en kort e-post til ovre-eiker(at)stemvenstre.no, med noen linjer om deg selv eller kandidaten du foreslår samt kontaktdetaljer, så vil valgkomiteen ta kontakt med deg om kort tid!